Kreirali smo novi web portal!

  • Haris Stupar Autor: Haris Stupar
  • prije 4 mjeseca

S ciljem poboljšanja i daljnjeg unapređenja kvalitete naših usluga a time i efikasnosti poslovanja, kreirali smo potpuno novi web portal za pregled nekretnina iz naše ponude.

Usmjereni na kontinuirano unapređenje kvalitete svih aktivnosti u našem poslovanju, omogućili smo novo pojednostavljeno korištenje portala svim našim klijenatima, potencijalnim kupcima i posjetiocima web portala Agencije za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH”.

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo potpuno novi web portal i da vam poželimo iskrenu dobrodošlicu. Kreiranjem korisničkog profila od sada možete spasiti omiljene nekretnine, prilagoditi i spasiti pretrage nekretnina, printati oglase iz naše ponude sa detaljnim informacijama o ciljanoj nekretnini, pretraživati nekretnine na interaktivnim Google mapama i još mnogo toga.

Potencijalnim kupcima pripremili smo inovativan CRM sistem za praćenje interakcija kojima u svakom trenutku možemo ponuditi određenu nekretninu naših klijenata. Fokusiranjem na odgovarajući pristup i kvalitetu usluge koju pružamo stvaramo pozitivno iskustvo koje se prenosi na preporuke i rast naše baze potencijalnih kupaca.

U našoj ponudi pronaći ćete stanove, kuće, vikendice, apartmane, građevinska i poljoprivredna zemljišta, poslovne prostore, poslovne objekte i garaže. Pažljivo kreiramo sadržaj kako bi približili našu ponudu ciljanoj publici i privukli potencijalne kupce.

Ne zaboravite se pretplatiti na naš Newsletter i prvi saznajte za nove oglase i promocije nekretnina.

Naše iskustvo, Vaše je rješenje!

Izabrane nekretnine za poređenje

Uporedi