O nama

hmpg-section1
hmpg-logo

Naše iskustvo, Vaše je rješenje!

Licencirana smo agencija koju biraju zbog profesionalnog, pouzdanog i prijateljskog pristupa poslovanju kako kupoprodaji tako i iznajmljivanju nekretnina. Zadovoljni klijenti naša su najbolja preporuka.

Tehnologija i inovativnost

Profesionalne fotografije

Fotografisanje se vrši profesionalnom opremom velike rezolucije uz naknadnu obradu fotografija što će Vašu nekretninu zasigurno kvalitetnije predstaviti potencijalnim klijentima. Vrhunske fotografije presudne su kako biste privukli njihovu pažnju.

360° Virtuelne ture

Intiutivno i jednostavno kretanje kroz prostor, izuzetno visok kvalitet fotografija, povezanost sa društvenim mrežama, integracija u svim online prostorima, na raspolaganju je klijentima koji žele da iskorače naprijed u odnosu na konkurenciju.

Snimanje dronom iz zraka

Otkrijte novu perspektivu! Fotografije kao i snimci nekretnine iz zraka su impresivan i informativan način promocije Vaše nekretnine. Zbog svoje jedinstvene perspektive, zračne fotografije su pamtljive i privlačne, te kao takve odlična promocija.

Video prezentacije

Kreiranje kratkih video prezentacija namijenjene prvenstveno društvenim mrežama sa ciljem da na kreativan i originalan način zainteresujemo klijente koji su blizu konačnog odabira, ali i da probudimo maštu onih koji tek počinju svoju potragu za idealnom nekretninom.

Digitalni marketing

Ciljanjem specifičnih demografskih skupina i analiziranjem ponašanja korisnika, prilagođavamo naše kampanje kako bismo postigli najbolje rezultate. Platforme kao što su Google Ads, OLX, Instagram i Facebook pokazale su se kao izuzetno učinkovite u privlačenju potencijalnih kupaca i investitora u nekretnine.

Baza potencijalnih kupaca

Koristimo inovativan CRM sistem za praćenje interakcija s potencijalnim klijentima kojima u svakom trenutku možemo ponuditi Vašu nekretninu. Fokusiranjem na odgovarajući pristup i kvalitetu usluge koju pružamo stvaramo pozitivno iskustvo koje se prenosi na preporuke i rast naše baze potencijalnih kupaca.

Usluge, servisi i rješenja za klijente

Klijentima pružamo pouzdanu i kvalitetnu uslugu kroz profesionalan i fleksibilan pristup, kako bi njihove potrebe i očekivanja bile u potpunosti zadovoljene.

Agencija je upisana u Registar posrednika Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem: 118/2023.

Registrovani smo posrednik sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina, kao i posredovanju kod iznajmljivanja i unajmljivanja stambenih i poslovnih jedinica. Svakom predmetu pristupamo sa maksmimalnom pažnjom, odgovornošću i entuzijazmom.

Da bi nekretnina ostvarila što kvalitetniju poziciju na tržištu nekretnina potrebna je adekvatna profesionalna procjena tržišne vrijednosti. Navedena usluga procjenjivanja obuhvata izradu elaborata procjene vrijednosti nekretnina ili stručno mišljenje o vrijednosti i mogućnostima predmetne nekretnine na tržištu. Kako bi pružili što bolju uslugu našim klijentima, osim saradnje s advokatskim i notarskim uredima, sarađujemo i s ovlaštenim procjeniteljima nekretnina.

Tražimo za Vas najpovoljnije kredite kod komercijalnih banaka, posredujemo u realizaciji hipotekarnih i/ili stambenih kredita, te Vam osiguravamo najbrži i najsigurniji način do dobijanja kreditnih sredstava. Ova usluga je potpuno besplatna ukoliko se odlučite na kupovinu nekretnine iz naše ponude.

Usklađenje katastra i gruntovnice je postupak kojim se usklađuju podaci katastarskog i zemljišnoknjižnog stanja. Površina Vaše čestice u posjedovnom listu se razlikuje od one u vlasničkom? Imate kupoprodajne ugovore ali nisu provedeni? Katastarsko i gruntovno stanje je potrebno uskladiti što prije kako biste se upisali kao vlasnik predmetne nekretnine!

Legalizacija objekta podrazumijeva donošenje rješenja o naknadnoj urbanističkoj saglasnosti, odobrenju za građenje i upotrebnoj dozvoli, u skladu sa odredbama Zakona o prostornom uređenju za građevine i druge izvedene radove u prostoru izgrađene bez odobrenja za građenje, rješavanje pravnog statusa građevina privremenog karaktera i slično.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, trebate pravni savjet i profesionalnu stručnu pomoć – ne oklijevajte, ukažite nam povjerenje. Naše iskustvo, Vaše je rješenje!

hmpg-section2
hmpg-logo

Upoznajte naš Tim

Avdo Stupar
Direktor
Avdo Stupar
Direktor

Vlasnik agencije

+387 61 137 370

Haris Stupar
Licencirani agent
Haris Stupar
Licencirani agent

Agent posredovanja u prometu nekretnina
Broj licence: 01-01.1-248/23

+387 61 344 404

Adna Duranović-Stupar
Asistent u posredovanju
Adna Duranović-Stupar
Asistent u posredovanju

Bacc. oec

+387 61 755 297

Gdje se nalazimo?

Možete nas posjetiti svakim radnim danom od 08:30–16:30h na već dobro poznatoj adresi u Zenici, u ulici Školska 10. Poslovnica se nalazi u prizemlju poslovnog centra Hotela Dubrovnik – Dubrovnik City Center.

Klijenti o nama


Partner u oblasti prometa nekretnina sa velikim iskustvom i stručnošću u koga se uvijek možete pouzdati.
Autor: Senija Šehanović
ARCON-IN d.o.o.

Samo riječi hvale za agenciju Flash i uposlene. Pošteni i vrlo profesionalni prije svega. Sve preporuke s moje strane. Prezadovoljan sa obavljenim poslom.
Autor: Muhamed Arnaut
Šinkovec Transport d.o.o.

Pohvale za agenciju, usluga i kvaliteta na nivou. Zadovoljna i zahvalna na pomoći, brzini i spretnosti. Puno sreću u radu.
Autor: Eldina Hadžiahmetović
INTERSPORT BH d.o.o.

Maksimalno korektna saradnja sa agencijom, imam samo riječi hvale 👍
Autor: Adnan Lagumdžija
Biljna apoteka "HERBAR" Zenica

Zadovoljan, pohvale za agenciju, brzo i efikasno.
Autor: Amar Isaković
J.U. „Dom zdravlja“ Zenica

Veoma profesionalan i odgovoran.
Autor: Šeherzada Milak
J.U. "Kantonalna bolnica" Zenica

Verified Google Review
Autor: Mirsada Begović
Al Jazeera Qatar

Verified Google Review
Autor: Velida Skender
Madi d.o.o. Tešanj

Verified Google Review
Autor: Goran Bošković
Verified Google Review

Ponuda i usluga na vrhunskom nivou,sve preporuke!!
Autor: Bakir Hadžiahmetović
SEC ONE GROUP d.o.o.

Izabrane nekretnine za poređenje

Uporedi