Uslovi korištenja

USLOVI KORIŠTENJA

Poštovani korisnici web stranice www.nekretnineflash.ba

prema Zakonu o zaštiti ličnih podataka (“Službeni glasnik BiH” broj: 49/06, 76/11, 89/11) dužni smo od Vas tražiti saglasnost o prikupljanju i korištenju Vaših ličnih podataka. Podaci koje prikupljamo i obrađujemo su slijedeći: Ime, Prezime, Broj telefona, E-mail adresa. Podaci se prikupljaju putem online obrazaca.

Podatke korisnika koje je isti ostavio putem navedenog online obrasca prikupljamo zbog lakšeg komuniciranja s korisnikom kako bi dobio relevantne informacije o našim aktivnostima. Ostavljanjem svojih podataka korisnik nam daje dozvolu da ga informišemo o ponudi nekretnina koje odgovaraju željama i parametrima korisnika, te da mu šaljemo informativne tekstove o našoj ponudi i informacije o našim aktivnostima.

U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, svi podaci o korisnicima su strogo povjerljivi i čuvani, ne dostavljaju se i ne otkrivaju trećoj strani, a dostupni su isključivo ovlaštenim osobama u skladu sa zakonskim propisima koji uređuju zaštitu ličnih podataka. Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” provodi sve mjere kako bi maksimalno i učinkovito zaštitila privatnost svojih korisnika.

Prikupljenim podacima pristup imaju ovlaštene osobe društva. Svim ostalim osobama uvid u Vaše lične podatke nije omogućen. Rok za čuvanje poslovne dokumentacije s Vašim ličnim podacima je neograničen do primljenog zahtjeva za brisanje iz evidencije. Po primitku zahtjeva za brisanje Vaši lični podaci biti će izbrisani. Korisnicima ćemo uvijek omogućiti odluku i izbor o upotrebi njihovih podataka i odluku žele li da se njihovi podaci trajno izbrišu.

Pri korištenju naše stranice trebate osigurati da Vaši lični podaci i Vaši kontakt podaci potrebni u prometu nekretninama budu potpuni i tačni. Isto tako slanjem svojih podataka potvrđujete da ste zakonito sposobni koristiti ove stranice.

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” ima pravo upotrijebiti dostavljenu e-mail adresu korisnika, koju korisnik dostavlja kao svoj lični podatak, a u svrhu slanja informacija o ponudi nekretnina, statusu oglašenih nekretnina i ostalim informacijama vezanim za nekretnine iz ponude. Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” provodi sve mjere kako bi maksimalno i učinkovito zaštitila privatnost svojih korisnika.

Zahtjev za brisanjem Vaših ličnih podataka možete zatražiti od Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH”, a rok za ispunjene traženoga je 15 radnih dana od dana primitka zahtjeva. Zahtjev možete uputiti u pisanom obliku na sljedeću adresu:
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH”
Školska 10
72000 Zenica

SADRŽAJ STRANICA

Unatoč pažljivom unosu podataka zadržavamo pravo na mogućnost greške u opisu i/ili cijeni nekretnine te mogućnost da je oglašena nekretnina već prodana i/ili iznajmljena ili da je prodavac odustao od prodaje ponuđene nekretnine.

Mrežne stranice mogu sadržavati linkove prema drugim stranicama. Ako ste preusmjereni na drugu mrežnu lokaciju, za Vas vrijede pravila i regulativa mrežne stranice na kojoj se nalazite. Upoznati ste s činjenicom da Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” nije autor te mrežne stranice, ne snosi odgovornost za sadržaj koji je tamo objavljen i ne reguliše objavljeni sadržaj na mrežnoj stranici na koju ste preusmjereni.

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA I DRUGIH PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

Svi materijali (tekstovi, fotografije, crteži, slike, video i audio materijali), zaštićeni žigovi i logo tipovi, te svi drugi sadržaji na mrežnoj stranici zaštićeni su autorskim pravima i srodnim pravima intelektualnog vlasništva, prema Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima. Svi ti sadržaji su isključivo informativne prirode. Korisnicima ove web stranice nije dopušteno reproduciranje, kopiranje, distribuiranje, preinaka, prenošenje, prodaja, objavljivanje ili revidiranje sadržaja ovih stranica bez pismenog dopuštenja Agencije za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH”.

ISKLJUČENJE IZ UPOTREBE

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” ima pravo pravo isključiti od upotrebe ovih stranica korisnike koji se na bilo koji način ne pridržavaju ovih uslova, krše ih ili na bilo koji drugi način usporavaju ili ometaju rad stranica.

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” također ima pravo poduzeti odgovarajuće pravne mjere protiv takvih korisnika, te zahtijevati naknadu za nastalu štetu ili gubitak.

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” ima pravo pravo isključiti iz daljnje upotrebe ovih mrežnih stranica korisnike koji zloupotrebljavaju podatke objavljene na mrežnoj stranici, ili na bilo koji drugi način neovlašteno koriste navedenu mrežnu stranicu.

ODRICANJE OD JAMSTVA

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” ne jamči:
• tačnost, potpunost i istinitost oglasa ili teksta u njima, ako su tako oglašeni na zahtjev oglašivača (vlasnika nekretina)
• ispravnost, potpunost i tačnost ličnih podataka oglašivača, koje je isti proslijedio i koristio u poslovanju
• da na stranicama neće biti pogrešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida u svakom trenutku.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” ne preuzima odgovornost:
• za bilo kakvu štetu, gubitak ili ozljedu koji nastaju izravno ili posredno zbog pristupa i korištenja ovih stranica ili stranica na koje vode linkovi sa stranice Agencije za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH”
• zbog informacija na ovim stranicama, kao ni zbog postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na ovim stranicama, kao ni zbog Vaše upotrebe (ili nemogućnosti da koristite) bilo koje od ovih stranica
• zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama treće strane na koje Vam se može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se niti se neće tumačiti kao veza s Agencijom za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” niti kao podrška takvim stranicama od strane Agencije za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH”.

POLITIKA KOLAČIĆA

Ova mrežna stranica ne koristi kolačiće osim kolačića trećih strana i to: Google Analytics – servis za mjerenje posjećenosti i Google Maps – usluga online karata.

Ako se ne slažete sa bilo kojim dijelom ove stranice, ili bilo kojom odredbom ovih uslova, molimo Vas da ne koristite mrežnu stranicu nekretnineflash.ba te bilo koje druge materijale proizašle iz korištenja mrežne stranice. Agencija za posredovanje u prometu nekretnina “FLASH” zadržava pravo promijeniti sadržaj ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku, te ukinuti pristup ovoj mrežnoj stranici bez prethodne obavijesti.

Izabrane nekretnine za poređenje

Uporedi