Sa nama do Vašeg novog doma...

N A Z A D
Sa nama do Vašeg novog doma...
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina "FLASH" registrovani je posrednik upisan u Registar posrednika Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 118/2023.
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina "FLASH"
ZA KLIJENTA POTRAŽUJEMO...
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina "FLASH" registrovani je posrednik upisan u Registar posrednika Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 118/2023.

Prodaja nekretnina

Kuća - BUSOVAČA - Centar

Marka Alaupovića, Busovača Izdvojeno

 Kratki opis

Kuća sa pripadajućom okućnicom, garažom, podrumom, poslovnim prostorom i dva četverosobna stana, u ulici Marka Alaupovića - Busovača.

OPIS NEKRETNINE

Prodajemo kuću sa poslovnim prostorom, garažom, podrumom i okućnicom, u centru Busovače, u ulici Marka Alaupovića. Kuća dimenzija 12.90x10.50m, spratnosti Sut+P+1+Pot, tlocrtne površine 135m2, izgrađena je na ograđenoj parceli ukupne površine 491m2. Pozicionirana je na izrazito ravnom dijelu terena, sa javnom rasvjetom i asfaltnim prilazom.

Sastoji se od suterena u kojem su smješteni podrum i garaža sa sekcionim vratima na motorni pogon i daljinsko upravljanje, zatim od poslovnog prostora površine 135m2 u prizemlju, te sprata i potkrovlja koji su u naravi četverosobni stanovi površine po 135m2. Raspored stanova na spratu i potkrovlju čine hodnik, kupatilo sa wc-om, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, tri spavaće sobe i balkon. Etaže su međusobno povezane vertikalnim stepeništem.

Budući kupac preuzima kuću u nedovršenom stanju uz mogućnost prilagođavanja, renoviranja i opremanja prema vlastitim željama. Na kući je postavljenja vanjska PVC stolarija. Posjeduje urbanističku i građevinsku dozvolu, spojena je na gradski vodovod i kanalizaciju kao i na sve ostale komunalne priključke. Također posjeduje i trofazni priključak struje.

Zbog svoje kvadrature i spratnosti ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za kupce u potražnji za kućom koja će im osigurati miran i ugodan porodični život. Mikro-lokaciju ove nekretnine karakteriše miran tempo života i raznovrsni sadržaji koji su neophodni za svakodnevnicu jedne porodice. Kuća se prodaje kao nenamještena.

 

SADRŽAJ

Suteren: garaža + podrum

Prizemlje: poslovni prostor površine 135m2

Sprat: hodnik, kupatilo sa wc-om, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, tri spavaće sobe + balkon

Potkrovlje: hodnik, kupatilo sa wc-om, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, tri spavaće sobe + balkon

 

- Cijena iznosi 130.000,00 KM


Više informacija kao i termin obilaska nekretnine možete dobiti pozivom na:
 +387 61 137 370
 info@nekretnineflash.ba
 Školska 10, Hotel Dubrovnik, Zenica
 www.nekretnineflash.ba

 Ključne riječi

 Karakteristike

Osnovne informacije

Broj soba: 8
Broj spavaćih soba: 6
Broj kupatila: 4

Parking

Vrsta: Garaža + parking prostor

Površina nekretnine

Ukupna površina: 491 m2
Površina: 135 m²
Okućnica: 356 m²

 Ostale informacije

Vanjska stolarija :  PVC stolarija
Ograđeno :  Da
Sa nama do Vašeg novog doma...
  info@nekretnineflash.ba    +387 61 137 370    Pon-Pet od 08:30-16:30h    Školska 10, Zenica
  info@nekretnineflash.ba    +387 61 137 370
  Pon-Pet od 08:30-16:30h    Školska 10, Zenica
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina "FLASH" potražuje stanove, kuće, vikendice i apartmane, poslovne prostore, garaže i zemljišta za prodaju i iznajmljivanje - za dodatne informacije, posjetite naš ured ili nas pozovite.