Sa nama do Vašeg
novog doma...

Izaberite tip nekretnine i lokaciju kako biste započeli sa potragom Vaše iduće nekretnine.

Kupovinom nekretnine iz naše ponude ne plaćate posredničku naknadu!

Izdvojene nekretnine

Snižena cijena

Rezervisane nekretnine

Prodane nekretnine

Usluge, servisi i rješenja za klijente

Klijentima pružamo pouzdanu i kvalitetnu uslugu kroz profesionalan i fleksibilan pristup, kako bi njihove potrebe i očekivanja bile u potpunosti zadovoljene.

Agencija je upisana u Registar posrednika Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem: 118/2023.

Registrovani smo posrednik sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina, kao i posredovanju kod iznajmljivanja i unajmljivanja stambenih i poslovnih jedinica. Svakom predmetu pristupamo sa maksmimalnom pažnjom, odgovornošću i entuzijazmom.

Da bi nekretnina ostvarila što kvalitetniju poziciju na tržištu nekretnina potrebna je adekvatna profesionalna procjena tržišne vrijednosti. Navedena usluga procjenjivanja obuhvata izradu elaborata procjene vrijednosti nekretnina ili stručno mišljenje o vrijednosti i mogućnostima predmetne nekretnine na tržištu. Kako bi pružili što bolju uslugu našim klijentima, osim saradnje s advokatskim i notarskim uredima, sarađujemo i s ovlaštenim procjeniteljima nekretnina.

Tražimo za Vas najpovoljnije kredite kod komercijalnih banaka, posredujemo u realizaciji hipotekarnih i/ili stambenih kredita, te Vam osiguravamo najbrži i najsigurniji način do dobijanja kreditnih sredstava. Ova usluga je potpuno besplatna ukoliko se odlučite na kupovinu nekretnine iz naše ponude.

Usklađenje katastra i gruntovnice je postupak kojim se usklađuju podaci katastarskog i zemljišnoknjižnog stanja. Površina Vaše čestice u posjedovnom listu se razlikuje od one u vlasničkom? Imate kupoprodajne ugovore ali nisu provedeni? Katastarsko i gruntovno stanje je potrebno uskladiti što prije kako biste se upisali kao vlasnik predmetne nekretnine!

Legalizacija objekta podrazumijeva donošenje rješenja o naknadnoj urbanističkoj saglasnosti, odobrenju za građenje i upotrebnoj dozvoli, u skladu sa odredbama Zakona o prostornom uređenju za građevine i druge izvedene radove u prostoru izgrađene bez odobrenja za građenje, rješavanje pravnog statusa građevina privremenog karaktera i slično.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, trebate pravni savjet i profesionalnu stručnu pomoć – ne oklijevajte, ukažite nam povjerenje. Naše iskustvo, Vaše je rješenje!

hmpg-section2
hmpg-logo

Razmišljate o prodaji ili najmu Vaše nekretnine?

Pažljivo popunite obrazac koji smo pripremili za Vas i očekujte skori poziv! Potražujemo veći broj nekretnina raznih tipova i lokacija za naše predbilježene klijente!

Naše iskustvo, Vaše je rješenje!


Izabrane nekretnine za poređenje

Uporedi