Sa nama do Vašeg novog doma...

N A Z A D
nekretnineFLASH.ba - Sa nama do Vašeg novog doma...
info@nekretnineflash.ba   +387 61 137 370   Ponedjeljak - Petak od 08:30-16:30h   Školska 10, 72000 Zenica, BiH
info@nekretnineflash.ba   +387 61 137 370   Ponedjeljak - Petak od 08:30-16:30h   Školska 10, 72000 Zenica, BiH
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina "FLASH"
Misija, vizija i ciljevi agencije
Misija, vizija i ciljevi

Misija

Misija naše agencije je pružati najbolje i najpouzdanije usluge posredovanja kako u kupoprodaji tako i u najmu kvalitetnih stanova, kuća i poslovnih prostora.

Vizija

Vizija agencije je da kroz profesionalan te fleksibilan pristup pružimo klijentiima pouzdanu i kvalitetnu uslugu, kako bi njihove potrebe i očekivanja bile u potpunosti zadovoljene.

Ciljevi

Cilj nam je kroz kontinuirani razvoj i napredak poštujući temeljne moralne vrijednosti pozicionirati se kao inovativna, kvalitetna i efikasna agencija za nekretnine.

O nama

O agenciji

Agencija FLASH je posrednik sa dugogodišnjim iskustvom specijalizirana u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina, kao i posredovanju kod iznajmljivanja i unajmljivanja stambenih i poslovnih jedinica. Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Pridružite se timu zadovoljnih korisnika usluga agencije FLASH.

Profesionalnost

Agencija smo koju biraju zbog profesionalnog, pouzdanog i prijateljskog pristupa poslovanju kako kupoprodaji tako i najmu stanova, kuća i poslovnih prostora. Svakom predmetu pristupamo sa maksmimalnom pažnjom, odgovornošću i entuzijazmom. Naše iskustvo - Vaše je rješenje.

Pravna sigurnost

Pružamo sve pravne savjete i obavljamo pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija FLASH garantuje svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.


Marketing

Uspješno poslovanje agencije ovisi o efikasnoj prodaji i dobro osmišljenoj strategiji internet marketinga. Snažna online prisutnost je od presudne važnosti kao i oglašavanje u lokalnim novinama te na mnogim portalima za nekretnine. Pažjivo kreiramo sadržaj kako bi približili vašu ponudu ciljanoj publici i privukli potencijalne kupce.

FLASH Poslovnica

Poštovani klijenti, možete nas posjetiti svakim radnim danom u periodu 08:30 – 16:30h u ulici Školska na broju 10. Poslovnica se nalazi u prizemlju poslovnog centra Hotela Dubrovnik - Dubrovink City Centar. Stojimo Vam na raspolaganju. Ukoliko imate nedoumice kako nas pronaći, pogledajte mapu ispod.

Posjetite nas!

Ukoliko kupujete, prodajete, iznajmljujete ili unajmljujete nekretninu ili trebate stručni savjet - obratite nam se s povjerenjem. Nastojimo da kroz profesionalan te fleksibilan pristup pružimo klijentiima pouzdanu i kvalitetnu uslugu, kako bi njihove potrebe i očekivanja bile u potpunosti zadovoljene.

Gdje se nalazimo?

Sa nama do Vašeg novog doma...
  info@nekretnineflash.ba    +387 61 137 370    Pon-Pet od 08:30-16:30h    Školska 10, Zenica
  info@nekretnineflash.ba    +387 61 137 370
  Pon-Pet od 08:30-16:30h    Školska 10, Zenica
Agencija FLASH potražuje stanove, kuće, vikendice, poslovne prostore, garaže i zemljišta za prodaju i iznajmljivanje - za dodatne informacije, posjetite naš ured ili nas pozovite.