Sa nama do Vašeg novog doma...

Izaberite kategoriju, tip i grad kako biste započeli sa potragom Vaše iduće nekretnine.

0 +

godina iskustva u poslu

0 +

aktivnih nekretnina

0

različitih gradova

Kupovinom nekretnine iz naše ponude, ne plaćate posredničku naknadu!

hmpg-section1
hmpg-logo

Naše iskustvo, Vaše je rješenje!

Licencirana smo agencija koju biraju zbog profesionalnog, pouzdanog i prijateljskog pristupa poslovanju kako kupoprodaji tako i iznajmljivanju nekretnina. Zadovoljni klijenti naša su najbolja preporuka.

PREMIUM NEKRETNINE

Izdvojene nekretnine

Snižene nekretnine

Nedavno dodane nekretnine

Rezervisane nekretnine

Prodane nekretnine

Izaberite grad u kojem želite pretraživati nekretnine

Usluge, servisi i rješenja za klijente

Klijentima pružamo pouzdanu i kvalitetnu uslugu kroz profesionalan i fleksibilan pristup, kako bi njihove potrebe i očekivanja bile u potpunosti zadovoljene.

Agencija je upisana u Registar posrednika Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem: 118/2023.

Registrovani smo posrednik sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina, kao i posredovanju kod iznajmljivanja i unajmljivanja stambenih i poslovnih jedinica. Svakom predmetu pristupamo sa maksmimalnom pažnjom, odgovornošću i entuzijazmom.

Da bi nekretnina ostvarila što kvalitetniju poziciju na tržištu nekretnina potrebna je adekvatna profesionalna procjena tržišne vrijednosti. Navedena usluga procjenjivanja obuhvata izradu elaborata procjene vrijednosti nekretnina ili stručno mišljenje o vrijednosti i mogućnostima predmetne nekretnine na tržištu. Kako bi pružili što bolju uslugu našim klijentima, osim saradnje s advokatskim i notarskim uredima, sarađujemo i s ovlaštenim procjeniteljima nekretnina.

Tražimo za Vas najpovoljnije kredite kod komercijalnih banaka, posredujemo u realizaciji hipotekarnih i/ili stambenih kredita, te Vam osiguravamo najbrži i najsigurniji način do dobijanja kreditnih sredstava. Ova usluga je potpuno besplatna ukoliko se odlučite na kupovinu nekretnine iz naše ponude.

Usklađenje katastra i gruntovnice je postupak kojim se usklađuju podaci katastarskog i zemljišnoknjižnog stanja. Površina Vaše čestice u posjedovnom listu se razlikuje od one u vlasničkom? Imate kupoprodajne ugovore ali nisu provedeni? Katastarsko i gruntovno stanje je potrebno uskladiti što prije kako biste se upisali kao vlasnik predmetne nekretnine!

Legalizacija objekta podrazumijeva donošenje rješenja o naknadnoj urbanističkoj saglasnosti, odobrenju za građenje i upotrebnoj dozvoli, u skladu sa odredbama Zakona o prostornom uređenju za građevine i druge izvedene radove u prostoru izgrađene bez odobrenja za građenje, rješavanje pravnog statusa građevina privremenog karaktera i slično.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, trebate pravni savjet i profesionalnu stručnu pomoć – ne oklijevajte, ukažite nam povjerenje. Naše iskustvo, Vaše je rješenje!

hmpg-section2
hmpg-logo

Gdje se nalazimo?

Možete nas posjetiti svakim radnim danom od 08:30–16:30h na već dobro poznatoj adresi u Zenici, u ulici Školska 10. Poslovnica se nalazi u prizemlju poslovnog centra Hotela Dubrovnik – Dubrovnik City Center.

Klijenti o nama


Partner u oblasti prometa nekretnina sa velikim iskustvom i stručnošću u koga se uvijek možete pouzdati.
Autor: Senija Šehanović
ARCON-IN d.o.o.

Samo riječi hvale za agenciju Flash i uposlene. Pošteni i vrlo profesionalni prije svega. Sve preporuke s moje strane. Prezadovoljan sa obavljenim poslom.
Autor: Muhamed Arnaut
Šinkovec Transport d.o.o.

Pohvale za agenciju, usluga i kvaliteta na nivou. Zadovoljna i zahvalna na pomoći, brzini i spretnosti. Puno sreću u radu.
Autor: Eldina Hadžiahmetović
INTERSPORT BH d.o.o.

Maksimalno korektna saradnja sa agencijom, imam samo riječi hvale 👍
Autor: Adnan Lagumdžija
Biljna apoteka "HERBAR" Zenica

Zadovoljan, pohvale za agenciju, brzo i efikasno.
Autor: Amar Isaković
J.U. „Dom zdravlja“ Zenica

Veoma profesionalan i odgovoran.
Autor: Šeherzada Milak
J.U. "Kantonalna bolnica" Zenica

Verified Google Review
Autor: Mirsada Begović
Al Jazeera Qatar

Verified Google Review
Autor: Velida Skender
Madi d.o.o. Tešanj

Verified Google Review
Autor: Goran Bošković
Verified Google Review

Ponuda i usluga na vrhunskom nivou,sve preporuke!!
Autor: Bakir Hadžiahmetović
SEC ONE GROUP d.o.o.

Razmišljate o prodaji ili najmu Vaše nekretnine?

Pažljivo popunite obrazac koji smo pripremili za Vas i očekujte skori poziv! Potražujemo veći broj nekretnina raznih tipova i lokacija za naše predbilježene klijente!

Naše iskustvo, Vaše je rješenje!


Izabrane nekretnine za poređenje

Uporedi